GALLERI. Oddenvej 252. 4583 Sj. Odde. Tlf.: 21 45 17 74

Annette Ankler
04-08-2020. 
Som helt nybegynder har jeg været utrolig glad for dit 4-dages malerkursus. Jeg har lært, hvordan jeg kan få stor hjælp af at benytte mig af det gyldne snit, brug af varme og kolde farver samt viden omkring blanding af farver. Du forstår at lægge en rar og kreativ stemning, som fremmer den enkelte kursist udfoldelser. Jeg vil til enhver tid anbefale dine kurser til andre.
 
Henrik Breinstrup
08-07-2019. 
Vi har været på kursus for 3. gang - og kommer gerne igen! Susanne leverer en dybt professionel undervisning tilpasset både absolut begyndere og gengangere på sin milde og charmerende facon i Strandgården og dens fantastiske natur, og hun giver et let tilgængeligt indblik i farver og deres anvendelse, som hun gør det i sine egne fine billeder af Odsherred i lyse, glade farverigdomme. Kom til Strandgården og bliv farveglad.
 
Inge Hermansen
08-07-2019. 
Nu er det 3. gang jeg deltager i et malerkursus på Strandgården hos Susanne Mainsøe, det er en dejlig oplevelse hver gang, god undervisning, gode omgivelser med en smuk natur, en dejlig sommer oplevelse.
 
Hanne Krogh
08-06-2020
Hvor har det været dejligt at have dig til lærer. Jeg har profeteret meget af din viden og kunnen. Jeg har lært rigtigt meget og føler at jeg nu kan komme videre med mit maleri. Det har været et dejligt kursus med nogle dejlige mennesker.
 
Merete Judge
011-05-2019
et har været 4 dejlige, inspirerende og lærerige dage, håber bare jeg kan huske det jeg har lært, når jeg nu skal prøve selv. Ellers er det en anledning til at komme igen. Tak for din positive måde at være på.
 
Margit Lindhø
023-06-2019
Rigtig mange tak for 4 dejlige dage. Jeg synes, jeg har lært meget af dig, fået sat nogle ting på plads med det gyldne snit. Det har været et rigtigt godt kursus. Vi ses nok igen. Jeg har været glad for at være med.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk