GALLERI. Oddenvej 252. 4583 Sj. Odde. tlf.: 0045 21 45 17 74

Persondatapolitik

Cookies

Vi anvender cookies. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk.

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan “Cookies” deles op i to typer.

Den ene type kaldes “sessioncookies” “sessioncookies” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. “Sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Der findes en anden type “Cookie” som kaldes “permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned.

En “permanent Cookie” er med til, at vores server kan genkende din PC, næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

På galleri-mainsoe.dk bruge vi cookies fra

    •    Google Analytics (herunder doubleclick.net)

    •    facebook.com

Hvordan sletter man cookies?

    •    Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer

    •    Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser

    •    Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser

    •    Vejledning i at slette cookies på Opera browser

    •    Vejledning i at slette cookies på Safari browser

    •    Vejledning i at slette flash cookies: (gælder alle browsere)

    •    Vejledning i at slette cookies på iPad, iPhone, iPod touch

    •    Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner

    •    Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7

Logstatistik

Logstatistik bruges på

www.galleri-mainsoe.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

 

www.galleri-mainsoe.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

    •    navn

    •    adresse

    •    telefonnummer

    •    e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig – eller ringe til dig hvis varen er i restordre eller udsolgt.

Personoplysningerne registreres hos  https://www.galleri-mainsoe.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor..

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.Oplysninger afgivet til

https://www.galleri-mainsoe.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos galleri Mainsøe, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til galleri mainsoe via e-mail:

susanne.mainsoe@gmail.com

Din godkendelse

Ved at bruge galleri mainsoe website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Hvis vi i fremtiden ændrer vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

KØBE RETTIGHEDER

Køb:

- Når du køber et maleri kan man sagtens betale med Paypal uden at oprette en paypal konto, uden ekstra omkostninger for dig,  

Bertingelser:

 

- Ubeskadigede varer tages retur indenfor 3 uger fra modtagelsen. 

- Kunden betaler selv omkostninger vedr. returforsendelser.

Kursus Betingelser:

Efter din tilmelding betales kursusgebyr kontant eller ved bankoverførsel og gælder som bindende tilmelding. Holdet lukkes så snart maksimum 8 kursister har indbetalt gebyret. Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage, bedes du hurtigst og senest et døgn inden kursusstart meddele mig dette på tlf., sms eller mail. Du vil herefter få halvdelen af kursusgebyret refunderet. På denne måde bærer vi i fællesskab tabet for din udeblivelse. Hvis jeg mod forventning aflyser, får du hele kursusgebyret retur. Hvis muligt vil du blive tilbudt et andet kursus. Du medbringer selv materialer.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk